Komatsu potřebu bagr
5:19

MANDS International – spolehlivý dodavatel pneumatik

Společnost MANDS International patří mezi významné obchodníky v segmentu se zemědělskými a industriálními pneumatikami na tuzemském trhu. Firma se pyšní bohatým produktovým portfoliem, které zahrnuje nákladní, industriální, zemědělské, traktorové a osobní pneumatiky.

Značnou část nabídky firmy MANDS International tvoří pneumatiky pro nakladače a dempry či pneumatiky pro vozidla hromadné dopravy. „Zaměřujeme se nejen na prodej pneumatik, ale současně dodáváme i služby. Od pořízení nové pneumatiky až po protektorování, případně ekologickou likvidaci. A tím dodáváme zákazníkovi vysokou přidanou hodnotu a odlišujeme se od ostatních firem,“ řekl Martin Sedláček, generální ředitel MANDS International.

Firma disponuje velkými skladovými zásobami. A získala výhradní zastoupení pro tuzemský trh značek Techking, Vredestein, Starmaxx, SEHA, JINYU, Armpower a Taishan. V neposlední řadě najdete v její nabídce značky Mitas, Double Coin, Michelin, Matador či Barum. „Jsme multibrandová firma, takže si zákazník může vybrat podle vlastního přání z pohledu ceny i kvality. Máme všechno na skladě v České republice k okamžitému dodání,“ poznamenal Martin Sedláček.

MANDS International spolupracuje také s anglickou firmou Kaltire, která se specializuje na protektory EM pneumatik, tedy pneumatik pro nakladače a dempry. „Tohle děláme jako jediní v České republice, a tím poskytujeme našim zákazníkům dodatečnou službu prodlužování životnosti pneumatiky,“ doplnil generální ředitel firmy MANDS International.

Více informací se dozvíte ve videu.